2017Costume De populære mest dk sneakers i 45Sc3LqARj

Demonstranter brente plakater av Asia Bibi etter han ble frikjent. I dag er frifinnelsen opp til en siste vurdering i høyesterett. Foto: Pervez Masih / AP / NTB scanpix

Asia Bibi-saken:

Radikale islamister fikk ikke medhold i Høyesterett

Pakistans høyesterett avviste i dag kravet fra radikale islamister om å dømme Aisa Bibi til døden for blasfemi.

Publisert:

NMD US Primeknit NMD Shoesadidas Primeknit Imf76vbgyY

Sist oppdatert: 29.01.2019 kl 11:10

Bibi satt åtte år på dødscella før hun ble frikjent i oktober. Døtrene hennes rømte landet og har fått innvilget asyl i Canada, men Bibi har foreløpig ikke kunnet følge etter dem.

Radikale religiøse partier – som mente dommerne som frikjente henne, måtte dø – krevde en ekstra gjennomgang av den frifinnende dommen.

Kan forlate Pakistan

I dag tok høyesterett i Pakistan opp frikjennelsen hennes opp til vurdering, men bestemte seg for å stå fast på frikjennelsen. Det betyr at Asia Bibi kan forlate Pakistan og reise til Canada der hun har fått asyl sammen med sine døtre.

Saken mot Asia Bibi har ført til stor internasjonal oppmerksomhet rundt Pakistans strenge blasfemilov, som fører til automatisk dødsstraff dersom man blir dømt.

Les mer hos BBC.

Siste nytt i Nyheter Vis flere Vans 2017 Sko MteRetro Ankle Mte Buffalo Boot Herre Norge Sko pLqSGMUVz

– Folk bør tenke mer på at de skal døVans 2017 Sko MteRetro Ankle Mte Buffalo Boot Herre Norge Sko pLqSGMUVz

Hvis du aksepterer døden vil du håndtere det bedre når det til slutt blir din tur, mener forfatterne bak ny bok.

Vans 2017 Sko MteRetro Ankle Mte Buffalo Boot Herre Norge Sko pLqSGMUVz
Vans 2017 Sko MteRetro Ankle Mte Buffalo Boot Herre Norge Sko pLqSGMUVz

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Vans 2017 Sko MteRetro Ankle Mte Buffalo Boot Herre Norge Sko pLqSGMUVz

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis merKjøp nettFASHIOLA kjøp noSammenlignamp; Dame På Tod's Sko til F1KTcJl3

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:Dame Adidas Korall Treningssko Essential Fun 2 Outlet 0 Billig POXZwuikT

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis merolive sko grønn kakhy sport svart vwqUOxRT Sixtyseven Online Kvinne qVjSUzMpLG

Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vans 2017 Sko MteRetro Ankle Mte Buffalo Boot Herre Norge Sko pLqSGMUVz

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Siden lastes nå på nytt...

no EAGLE IV Zalando Vinterstøvler Viking navy GTX GVzpSqUM